WWW.KUNBARACS.HU

Kunbaracs Község hivatalos honlapja

Kunbaracs
 

 

 

Turisztikai kisfilm Kunbaracsról
 

Telepũlési értéktár

Telepũlési értéktár
 

Kpeslap
 

 

 

Helyi Esélyegyenlõségi Program
 

Látogatók
Összes: 3210818
Ma: 235 Tegnap: 1145 
Számláló indítva: 2010.12.01.
Online:1
 

Tartózkodási hely: Híreink / - (2020 archív) / Tájékoztatás

Tájékoztatás
date 2020-04-07
 A tömeges megbetegedést okozó koronavírus járvány következtében Társaságunk a csomagolási hulladékok gyűjtésére szolgáló  cserezsákok  kiosztása tekintetében csökkenteni kívánja  az egészségügyi kockázatot a fizikai kontaktusok elkerülése miatt.
Jelenlegi helyzetben azokhoz az ingatlanokhoz, ahol szelektív hulladék kerül kihelyezésre  2020.04.09-től (szerdától)  1 db cserezsákot biztosítunk. Amennyiben több szelektív hulladék keletkezik, úgy az ingatlanhasználók a csomagolási hulladékot bármely átlátszó zsákban,
illetve a kommunális hulladék gyűjtésére használt edényzettől eltérő, jól látható módon megjelölt (sárga színű, vagy tetejű, felirattal ellátott) szabványos edényzetben is kihelyezhetik a megadott gyűjtési napon.
További intézkedéseinket a járványhelyzet alakulásának megfelelően hozzuk meg az elkövetkezendő időszakban.
 Fentiekre való tekintettel, kérjük megértésüket és segítő közreműködésüket a lakosság széles körű tájékoztatása érdekében.
Kérjük továbbá  ösztönző közreműködésüket a lakosság figyelmének felhívásában, a szelektív hulladékok tömörítésére vonatkozóan, hogy csökkentsék a gyűjtésükre felhasznált egyszer használatos zsákok mennyiségét.
 
DTKH Titkárság