WWW.KUNBARACS.HU

Kunbaracs Község hivatalos honlapja

Kunbaracs
 

 

 

Turisztikai kisfilm Kunbaracsról
 

Telepũlési értéktár

Telepũlési értéktár
 

Kpeslap
 

 

 

Helyi Esélyegyenlõségi Program
 

Látogatók
Összes: 3189831
Ma: 990 Tegnap: 503 
Számláló indítva: 2010.12.01.
Online:6
 

Tartózkodási hely: Híreink / - (2018 archív) / Lakossági felhívás

Lakossági felhívás
date 2018-10-24
LAKOSSÁGI FELHÍVÁS
SZOCIÁLIS CÉLÚ TŰZIFA TÁMOGATÁS
IGÉNYLÉSÉRE
Tájékoztatom a lakosságot, hogy Kunbaracs Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a 4/2018. (X.19.) önkormányzati rendeletével döntött a természetben nyújtott szociális célú tűzifa támogatás jogosultsági feltételeiről.
A rendelet értelmében támogatás iránti kérelmeket 2018. november 16. napjáig lehet benyújtani formanyomtatványon az Önkormányzati Hivatalban.
A Képviselő-testület tűzifa támogatást állapíthat meg annak a tűzifával fűtő személynek, akinek családjában az egy főre jutó havi jövedelem nem haladja meg az 57.000,-Ft-ot, egyedül élő esetén a 71.250,- Ft-ot, egyedül élő 75 év feletti idősek esetén pedig a 85.500,-Ft-ot.
 
A kérelemhez mellékelni kell a kérelmező és a családja a kérelem benyújtását megelőző havi jövedeleméről szóló jövedelemigazolást, nyugdíjas esetén a tárgyévet megelőző évről szóló nyugdíjösszesítőt és az utolsó havi nyugdíjszelvényt vagy az utolsó havi számlakivonatot, egyéb jövedelmekről a jövedelem igazolására alkalmas dokumentumot.
A tűzifa támogatás egy háztartásban egy személynek állapítható meg.
A tűzifa támogatás jogosult részére történő kiszállításáról az önkormányzat gondoskodik.
A jogosultsági feltételek fennállása esetén sem alanyi jog a támogatás megállapítása! A benyújtott kérelmeket a képviselő-testület a soron következő ülésén bírálja el a tényleges rászorultság valamint a rendelkezésre álló fa mennyiségére tekintettel!
 
Formanyomtatvány letölthető itt 
 
Kunbaracs, 2018. október 24.
 
  Lőrincz Edit
    jegyző