WWW.KUNBARACS.HU

Kunbaracs Község hivatalos honlapja

Kunbaracs
 

 

 

Turisztikai kisfilm Kunbaracsról
 

Telepũlési értéktár

Telepũlési értéktár
 

Kpeslap
 

 

 

Helyi Esélyegyenlõségi Program
 

Látogatók
Összes: 3189491
Ma: 650 Tegnap: 503 
Számláló indítva: 2010.12.01.
Online:6
 

Tartózkodási hely: Híreink / - (2018 archív) / Bursa Hungarica felsőoktatási ösztöndíj-pályázat

Bursa Hungarica felsőoktatási ösztöndíj-pályázat
date 2018-10-09

A pályázat 2018. október 5. -  2018. november 6. között nyújtható be.

A Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer célja az esélyteremtés érdekében a hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló fiatalok felsőfokú tanulmányainak támogatása.
A program keretében olyan szociálisan hátrányos helyzetű felsőoktatásban résztvevő hallgatóknak folyósítható az ösztöndíj, akik a települési önkormányzat illetékességi területén lakóhellyel rendelkeznek, felsőoktatási intézményben (felsőoktatási hallgatói jogviszony keretében) teljes idejű (nappali tagozatos) képzésben vesznek részt.
A többszintű támogatási rendszer pénzügyi fedezetéül három forrás szolgál: a települési önkormányzati, a megyei önkormányzati, valamint – az Emberi Erőforrások Minisztériuma finanszírozásával – a felsőoktatási intézményi költségvetésben megjelenő elkülönített forrás. Évente több mint 22 000 pályázó részesül támogatásban, ez éves szinten 2 milliárd forint ösztöndíjként történő folyósítását jelenti.
 
Pályázna? Kérdése van?
Az alábbi linkeken megtekintheti az aktuális pályázati felhívásokat, valamint a program ügyfélszolgálatának elérhetőségeit.

Linkek:

Felhívások 

Ügyfélszolgálat 

Gyakran ismételt kérdések