WWW.KUNBARACS.HU

Kunbaracs Község hivatalos honlapja

Kunbaracs
 

 

 

Turisztikai kisfilm Kunbaracsról
 

Telepũlési értéktár

Telepũlési értéktár
 

Kpeslap
 

 

 

Helyi Esélyegyenlõségi Program
 

Látogatók
Összes: 3205329
Ma: 621 Tegnap: 1069 
Számláló indítva: 2010.12.01.
Online:6
 

Tartózkodási hely: Híreink / - (2016 archív) / Tájékoztatás a szolgáltatott ivóvíz minőségéről

Tájékoztatás a szolgáltatott ivóvíz minőségéről
date 2016-04-13

Tájékoztatás a szolgáltatott ivóvíz minőségéről


Tisztelt Felhasználóink!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy az „Kék-víz Észak- Bács- Kiskun Megyei Ivóvízminőség-javító Program” elnevezésű beruházás munkálatai befejeződtek, a program lezárásra került. A víztermelő kutakból a termelt víz tisztítására Kerekegyháza vízműtelepen új technológia, Kerekegyháza és Kunbaracs között pedig távvezeték került kiépítésre és üzembe helyezésre.

Előfordulhat, hogy az új tisztítási eljárást követően a hálózatba bocsátott víz fizikai tulajdonságaiban (pl. ízében, szagában) némileg eltér az Önök által megszokott víztől, de szeretnénk hangsúlyozni, hogy – épp az új technológiának köszönhetően - a szolgáltatott ivóvíz minősége mindenben megfelel a vonatkozó 201/2001 (X. 25.) Kormányrendeletben foglalt előírásoknak.  Ezt Társaságunk folyamatosan ellenőrzi - éppúgy a tisztítási technológiánál, mint a hatóság által a vízhálózaton kijelölt mintavételi helyeken.

Bízunk benne, hogy az új vízminőség mihamarabb megszokottá válik, addig pedig szíves megértésüket és türelmüket kérjük. Vízszolgáltatóként számunkra nagyon fontos és bizonyára Önöket is megnyugvással tölti el, hogy a beruházás révén a szolgáltatás színvonala emelkedik és a település lakossága mindenkor minőségileg megfelelő és egészséges ivóvízzel lehet ellátva.

Az ivóvízminőség-javító programról a beruházás honlapján (http:// http://www.kekviz.projektkronika.hu/) tájékozódhatnak bővebben.

Kecskemét, 2016. április


Tisztelettel:


BÁCSVÍZ Zrt.