WWW.KUNBARACS.HU

Kunbaracs Község hivatalos honlapja

Kunbaracs
 

 

 

Turisztikai kisfilm Kunbaracsról
 

Telepũlési értéktár

Telepũlési értéktár
 

Kpeslap
 

 

 

Helyi Esélyegyenlõségi Program
 

Látogatók
Összes: 3189894
Ma: 1053 Tegnap: 503 
Számláló indítva: 2010.12.01.
Online:6
 

Tartózkodási hely: Híreink / - (2015 archív) / Árverés

Árverés
date 2015-11-25

Megkezdődtek Bács-Kiskun megyében az első földárverések

2015. november 23. napján elindult az első állami tulajdonú termőföldek gazdáknak történő árverezése.

November 23. napjától december 14. napjáig van lehetőségük a helyben lakó földműveseknek a maximum 300 hektár mértékű állami tulajdonú földterületek egy részének megvásárlása.
A gazdák megelégedésére már le is zajlott az első földek árverése a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kecskemét, Halasi út 34., valamint Halasi út 36. számú épületeiben.
Az árverési eljárások a lehető legnagyobb nyilvánosság mellett kerülnek lebonyolításra.
A december 14. napjáig értékesítésre kerülő területek listája mindenki számára hozzáférhető. Az értékesítésre kerülő földterületek listáját és az árverések részletes szabályait tartalmazó hirdetmények a Nemzeti Földalap honlapján (www.nfa.hu), és a Bács- Kiskun Megyei Kormányhivatal honlapjain (www.kormanyhivatal.hu/hu/bacs-kiskun és www.bkmkh.hu) találhatók meg, továbbá kifüggesztés útján az NFA megyei kirendeltségeinél, az árverés helye szerinti épületben, valamint az értékesítésre kerülő földrészlet fekvése szerint illetékes (közös) önkormányzati hivatalok hivatali helyiségeiben részletesen is megismerhetők.
Az árverések regisztrációja november 23-tól december 14-ig, minden árverési napon 8.00 órakor, illetve 13.00 órakor kezdődik az árverési hirdetményben rögzítettek szerint. Az egyes napokon árverésre kerülő ingatlanok pontos adatai az árverési hirdetmények mellékleteiben találhatóak.

Bács- Kiskun Megyei Kormányhivatal