WWW.KUNBARACS.HU

Kunbaracs Község hivatalos honlapja

Kunbaracs
 

 

 

Turisztikai kisfilm Kunbaracsról
 

Telepũlési értéktár

Telepũlési értéktár
 

Kpeslap
 

 

 

Helyi Esélyegyenlõségi Program
 

Látogatók
Összes: 3190287
Ma: 372 Tegnap: 1074 
Számláló indítva: 2010.12.01.
Online:6
 

Tartózkodási hely: Településünkről / Civil szervezetek / Kunbaracsi Sport Egyesület

Kunbaracsi Sport Egyesület
date 2010-12-05

Az egyesület elnöke: Máté László

A Kunbaracs Községi Sportegyesület 2001. évben alakult újjá. Azóta futball csapata a megyei harmadosztály északi csoport tagja Kunbaracs KSE néven. A 2004. évben a bajnokságot nagyon jó eredménnyel, második helyezettként zárta, 2005-ben a 7. helyre szorult vissza, 2006-ban is viszonylag jól teljesített a csapat. Jó hangulatú edzésekkel készülnek, erõsítik a csapatszellemet, minden mérkõzést közös vacsorával zárnak, mely során közösen kielemzik és értékelik a teljesítményüket. A kötelezõ bajnokságok mellett szívesen vállalnak barátságos mérkõzéseket is, elõsegítik az utánpótlás nevelését. E célból nem csak szakmai, hanem anyagi segítséget is próbálnak nyújtani a helyi általános iskola ifjúsági sportkörének.
A kunbaracsi ISK õsszel és tavasszal több alkalommal is rendez barátságos kupa mérkõzéseket a szomszédos településekkel.
Az egyesület célja Kunbaracs község sportéletének, szakosztályok, közösségek mûködésének elõsegítése. Ennek érdekében évek óta rendszeresen együttmûködünk helyi civil szervezetekkel, amely együttmûködés célja az egészséges életmód kialakítása Kunbaracs község lakói számára. Pl. családi sport délutánokat szervezünk, kosárlabda meccseket bonyolítunk hétvégeken, falunapi rendezvényeken kispályás foci meccseket, ügyességi sport versenyeket tartunk nagy sikerrel. Programjaink részei a települési egészségterv sikeres megvalósításának.

A Kunbaracsi KSE. a Megye III. északi csoport 2009/2010-es labdarugó bajnokságban I. helyen végzett.

Az egyesület levelezési címe: 6043 - Kunbaracs, Kölcsey u. 1.

Adószáma: 18361142-1-03