WWW.KUNBARACS.HU

Kunbaracs Község hivatalos honlapja

Kunbaracs
 

 

 

Turisztikai kisfilm Kunbaracsról
 

Telepũlési értéktár

Telepũlési értéktár
 

Kpeslap
 

 

 

Helyi Esélyegyenlõségi Program
 

Látogatók
Összes: 3205170
Ma: 462 Tegnap: 1069 
Számláló indítva: 2010.12.01.
Online:4
 

Tartózkodási hely: Híreink / - (2012 archív) / Településbörze

Településbörze
date 2012-06-20

Településbörze a kecskeméti Mercedes-Benz gyárban
 
 
2012. június 11-én a kecskeméti Mercedes-Benz-gyár munkatársainak zártkörű településbörzét szerveztek az üzemben, ahol 25, Kecskemét 60-80 kilométeres körzetében található város, illetve község mutatkozott be. 

A börze elsődleges célja az volt, hogy a Kecskeméten és környékén letelepedni kívánó munkatársainak segítsen a gyár a keresésben és a települések megismerésében. 

A kiállító standokon a konkrét lakhatási feltételektől kezdve, a települések infrastruktúráján át, a bejárási lehetőségekig a dolgozóknak közvetlenül volt alkalma megismerni a szóba jöhető lakhelyeket.

A települések kivétel nélkül magas színvonalon, szóróanyagokkal és ismertető füzetekkel, valamint konkrét ajánlatokkal felkészülten állítottak ki a börzén, ahol az érdeklődők helyi termékeket is kóstolhattak.

A börze kellemes, családias hangulatban telt, ami azért is fontos, mert a rendezvény elsősorban a családos dolgozóknak kívánt segítséget nyújtani, hogy megtalálják a legkedvezőbb lakhatási, illetve bejárási lehetőségeket.

A településbörze mindkét fél egybehangzó véleménye alapján sikeres volt, s bízunk benne, hogy segítségére volt a kecskeméti Mercedes-Benz gyár munkatársainak.
Településünket Tóth Ferenc polgármester, Lőrincz Edit jegyző és Hegedűs Lászlóné képviselő mutatta be.

Településbörze